Hei!

Hyggelig at du ser innom bloggen min!

lørdag 16. mars 2013

Påska nærmer seg med stormskritt og jeg måtte jo lage påskeegg til mine kjære barn!!!  Har sett på forskjellige blogger og fb-sider at "scrappede egg" er tingen i år!  Vel, dette måtte jo prøves :-)  Det er ikke veldig dyrt i utgangspunktet; eggene koster kr 1.- på Nille!!

Alle eggene ble malt med hvit akrylmaling først, før jeg gikk helt bananas :-)

 
Her har jeg først limt på hvitt håndlaget papir, som jeg har revet opp i biter.  Det "loer" fint når man river det, slik at egget får en myk overflate.

Jeg har sprayet en doily og blomster med Distress Ink.  Blomstene er fra Papirdesign og Kort & Godt, pluss noen som jeg har arvet.  Fjærene er samlet fra fastelavnsris opp gjennom årene (ingenting kastes!!!).  Bling er fra Memories.  Båndet rundt kanten av egget er fra Nille, likeså de doble radene med bling.

  
"God påske" er skrevet med gull fargede bokstaver (uvisst av hvilken produsent) på en"vimpel" laget av metalltape.

Et gutte-egg bør jo være litt mer maskulint!  Her har jeg koset meg med metalltape fra Biltema som jeg la i en embossing folder fra Tim Holtz og kjørte gjennom min kjære Big Shot.  Egget ble helt dekket av denne tapen, så dro jeg over ei svart stempelpute for å få frem mønsteret.  Utstanset swirl fra Magnolia, blomster fra Papirdesign, Nille og litt arv, en vimpel med bokstaver fra Kaiserkraft, bånd og dobbel bling fra Nille og noen biter fra et armbånd er så limt på egget.  Ferdig!!!


Nok et jente-egg!  Gult er jo påskefarge, så måtte lage ett i selveste solfarga! 

Her er framgangsmåten og pynten nokså likt det lilla kortet.  Jeg hadde litt problemer med å få til fargen på blomstene, men er rimelig fornøyd med resultatet, selv om de ble litt oransje...
2 kommentarer:

Nora sa...

Ååååh! For noen fine påske egg du har laget. Smart å ha tapen i embossingfolderen :) Må vel passe på å ikke klemme for mye når du limer på?
God helg!

Elisabeth sa...

Hei Nora! Tapen holder faktisk mønsteret godt, gikk som en lek :-) Takk for koselig tilbakemelding!