Hei!

Hyggelig at du ser innom bloggen min!

onsdag 19. desember 2012

Bestilling på julekort som andre skal gi til atter andre... Her er to av dem....

 På dette røde kortet har jeg brukt DP fra Maja Design (forårets utgave), stempel og perler fra Kort & Godt, et glansbilde, blomster fra Panduro og en dies fra Spellbinders.  Bånd er "seam binding ribbon", det har jeg trædd gjennom heklet blonde.


Dette blå kortet er egentlig en variant av det kortet jeg og familien har sendt i år.  DP er fra Ladybug and Friends og heter "Light a Candle - for the Lost and Troubled".  Vakkert!!!  Nisse og jente stempelet og julehilsen stempelet er fra Kort & Godt, mens hjørnestempel er fra Kreativ Hobby.  Snøkrystallet er fra Maya Road, jeg har malt det med akryl maling og deretter embosset med klar embossing.  Seam binding ribbon er fargelagt med Promarkers på mine egne kort, her er det beholdt hvitt.  Den gamle boksiden er faktisk veeeeldig gammel!!! Jeg fikk en bok fra et antikvariat, den lå i ei eske og skulle kastes! Jeg tok imot boken fra 1883 og lovet den et nytt og interessant liv i hyllene mine og på kortene mine :-)  Jeg har gitt boksiden et tynt lag akrylmaling, for å dempe den meget gule fargen.  

Inne i kortet har jeg brukt dies fra Spellbinders, delt den og stemplet med de nydelige stemplene fra Kort & Godt.  Alle kanter er distresset med Antlantic farge. 
Et guttebursdagskort - midt i julestria!!! Vel, det ordna seg :-)


Den unge mannen runder 18 i romjula, så det måtte jo bli noe som brummer! DP er Little Yellow Bicycle, mens bakgrunnen for kisen på sykkel er del av et papir som jeg ikke husker navnet på.  Den nevnte kisen er fra fb-gruppa "Digistamp Shack", charm fra Kreativ Hobby, bokstaver fra Kaisercraft mens bradsene er fra Moments.

Inni har jeg brukt stempel fra Kreativ Hobby.
Bursdager tett innpå jul.... Da er det bare å legge vekk julepapiret og komme i bursdagsmodus!

Det ordnet seg og her er resultatet til ei ung dame!!!


DP husker jeg ikke hvor er fra.... hadde allerede skåret bort produsent navn... amatør!! Bilde er i alle fall fra fb-gruppa "Digistamp Shack", diesene er fra Magnolia, Nellie Snellen og Die-namics.  Blomster fra Kort & Godt og Prima, perlestrå og bling også fra Kort & Godt.   Jeg har også brukt osteklut som er sprayet med Glimmer Mist, mens blonderet er av ukjent opprinnelse!

Inni kortet har jeg brukt en utstanset swirl som jeg har fått, dermed er opphavet ukjent :-S Den har ligget i en boks sammen med litt diverese og bare ventet på rette kortet - her var det perfekt, syns jeg :-)
 
 
Her er to julekort jeg har laget til nye, gode venninner!

Her har jeg brukt DP fra ei blokk fra Panduro, det søte nisse og jente stempelet er fra Kort & Godt, blomster er fra Prima og Kaisercraft, bling Kort & Godt, blonden er en gave fra ei scrappevenninne og organzabånd fra Panduro.  Bak nissen og jenta er en tag med tekststempel fra Kort & Godt.

 Dette røde prikkete kortet ga seg selv - dama er nemlig prikkegal!!! DP er også fra Panduro, engelen og hjertet er fra samme blokk fra Panduro.  Tekststempel, charm, blomster og bling er alt fra Kort & Godt.  I tillegg har jeg brukt stickles, nåler med hjerter og bånd.  De små grønne "bladene" under blomstene er punch fra Martha Stewart.
 Inne i kortet har jeg brukt Nellie Snellen dies, og bare snudd den biten jeg stanset ut.  Da ble det et fint lyst skrivefelt.
Gode venninner skal man vite å sette pris på!  Her er et par kort laget til to damer som jeg er veldig glad i.  De er laget over samme lest, men med litt forskjellige design papir, bilder og blomster.






 Blomstene er laget med Sizzix die og sommerfuglen er bra Bikuben.
DP er Prima og bilde fra fb-gruppa "Digistamp Shack".  Kantene er distresset.  Stempel og bling er fra Kort & Godt, jeg har dessuten brukt "seam binding ribbon" og blonder.  "Seam binding ribbon" er litt blankt, men er superfint å fargelegge.  Jeg har prøvd både med Distress Ink og Promarkers.

 
Det er alltid hyggelig å sette seg ned med kortutstyret, tenke på noen jeg er glad i og lage kort til vedkommende!! 

Ei venninne, som jeg dessverre ikke treffer så veldig ofte fordi hun bor i Sverige, fikk dette kortet først i desember.


Design papir her er fra Prima, bilde fra fb-gruppa "Digistamp Shack", blomst fra Prima, tekststempel og bling fra Kort & Godt, diesen er fra Nellie Snellen.  I tillegg har jeg brukt osteklut, "seam binding ribbon" og blonder, og en sommerfugl som var del av et smykkesett.


 

søndag 2. desember 2012

Bloggcandy hos Kreativ Hobby!! En super nettbutikk som jeg har handlet hos siden den spede begynnelse en gang på  nittenhundretallet :-)

klikk her for å gå til candyen!