Hei!

Hyggelig at du ser innom bloggen min!

torsdag 28. oktober 2010

To bokmerker til jenter i familien.

Dette første er med DP fra Websters Pages, tekst skrevet på pc. Blomster og bånd fra Panduro, bling fra Storyteller.



Dette har DP fra My Mind's Eye. Stempel er Fairy Design av Adam Pescott, som er malt med Distress Ink og pyntet med glitterlim. Blomster fra punch. Bling og swirls fra Storyteller.


Posted by Picasa

Min kjære svigermor var uheldig og ramla ned loftstrappa. Etter å ha knekt to ribbein og et kragebein, er hun nå hjemme igjen fra sykehuset. Hun er ellers en veldig sprek dame, aldri i ro! Derfor var denne duskedama fra Kreativ Hobby midt i blinken. Hun er fargelagt med Promarkers, mitt første forsøk på dette, veldig artig!! Hun har også fått litt glitterlim på duskene sine :-) Teksten er laget på pc. DP er My Mind's Eye, bling er Storyteller. Blomstene er jeg ikke sikker på gitt!!



Posted by Picasa


Mitt første forsøk på å lage bokmerke. Det var en utfordring å lage noe som ikke skal være for tykt, er jo vant med å ha veeeeldig mange lag papir og store blomster! Dette bokmerket ble i alle fall godt mottatt og jeg er glad for at jeg kjøpte mange lommer, for dette var gøy!

Her er bakgrunnspapiret selvlaget, marihønepapiret er fra Cloud9Design.
Posted by Picasa
Høsten har festet grepet og mens løvet forsvinner i stormen lager jeg telyskort! Tror kanskje det er hyggelig å få et kort som også er ei gave. Da er det bare å fyre opp og kose seg inne :-)

Som mange ganger i høst, har jeg her brukt Websters Pages DP og bilde fra Minne-hjørnet.






Posted by Picasa

mandag 4. oktober 2010


Noe sier meg at jula er rundt hjørnet... Stempelene er alle fra Kreativ Hobby, DP er fra Memories. Sømmene rundt kantene er sydd med garn fra ei lue jeg har strikket til min bror! ALT kan brukes til kortlaging :-)

Dette kortet slenger jeg med i to utfordringer:
Kreativ Hobby

Stampartic




Posted by Picasa
Et skikkelig mannekort. DP er fra My Mind's Eye, stempelet er fra Kreativ Hobby.




Posted by Picasa

Her er en variant av telyskortet, denne gangen med to rader lys. Bilde fra Sagen, DP er Websters Pages (er blitt mange kort med dette nå - har lagt det litt vekk for å tvinge meg selv til å bruke noe annet :-)), silkeroser og bånd fra Panduro, bling fra Storyteller. Blomstene på DP er highlighted med glitterlim.





Posted by Picasa
Min venninnes datter forlovet seg og jeg ble bedt om å lage et kort fra de stolte foreldre - jeg tok selvfølgelig oppdraget! :-) Det ble et easelkort, med bilde fra Sagen, DP er Websters Pages, blomst fra punsj, hjertecharm og bånd fra Panduro, hjerteknapper fra Stoff og Stil.





Posted by Picasa




Vi var bedt i 50-års lag til en venn og gjengen ba meg lage et kort fra oss alle. Gjett hva jubilanten først og fremst er opptatt av!!?
Posted by Picasa